Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سرپرست مدیریت ریسک و شورای فنی شرکت بیمه میهن، با بیان اینکه "مدیریت ریسک از گذشته در صنعت بیمه وجود داشته است، افزود: هرچند که ارزیابی‌ها در حوزه فنی یا سرمایه‌گذاری تقریبا سنتی است و از مدل‌های به روز بین‌المللی فاصله دارد، اما این مدیریت ریسک خیلی دور از واقعیت نیست.
به گزارش شمانیوز، "مهدی مقدم"، با اعلام این مطلب افزود: در حال حاضر برای مدیریت ریسک از تجربیات و داده‌های سنوات قبل در شرکت‌های بیمه استفاده می‌شود و ارزیابی‌ها براساس این داده‌ها استوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، پرتفوی محوری و فاصله گرفتن صنعت بیمه از استانداردهای متناسب با اشتهای ریسک و حدود تحمل ریسک در هر شرکت را یکی از مشکلات امروز صنعت بیمه برشمرد و گفت: این موضوع باعث شده شرکت‌های بیمه‌ برای افزایش پرتفوی، توجه چندانی به مدیریت ریسک یکپارچه نداشته باشند و به سمت افزایش سهم رشته‌های پر ریسک نظیر خودرو و درمان و جذب بیمه گذاران پر ریسک کشیده شوند.
به گفته مقدم، این موضوع درکنار عدم رشد زیر ساخت‌های شرکت ها باعث می‌شود تا مقدار ریسک‌های یک شرکت بیمه با سرعتی بیشتر از درآمد و افزایش سرمایه، رشد کند.
مقدم درخصوص ریسک منابع انسانی، گفت: شرکت‌های بیمه با از دست دادن پرتفوی و یا بواسطه آسیب‌هایی که دربخش مالی با آنها مواجه هستند ممکن است نتوانند رضایتمندی درحوزه منابع انسانی برای پرسنل خود ایجاد کنند و یا بخش آموزش و ارتقای مهارت را برای پرسنل خود داشته باشندکه این موضوع به مرور زمان باعث خروج کارشناسان خبره از شرکتها و نهایتا از صنعت بیمه می‌شود.
بیشتربخوانید:بیمه میهن پرونده های با مبالغ بیش از ده میلیارد ریال را تسویه کرد
سرپرست مدیریت ریسک بیمه میهن افزود: همیشه نیاز است که ابتدا یک سری قوانین نوشته شود و در خلال کار، کم ‌و کاستی‌های آن مشخص شده و یا نظر خبرگان و حتی متمم‌هایی به آن اضافه شود تا در نهایت به یک قانون متناسب و ایده‌آل با صنعت بیمه در وضعیت موجود کشور تبدیل شود.مقدم، اضافه کرد: وقتی سهامدار سرمایه خود را به یک بازار می‌سپارد نیاز به یکسری کنترل‌های داخلی دارد و بحث مدیریت ریسک و
حسابرسی داخلی، بازوی اجرایی مدیرعامل و هیات مدیره در آن سازمان هستند تا قبل از بروز یک واقعه بتوانند علاج آن را ارزیابی کنند.
به گفته وی، هنگامی که در اثر زنجیره ناقص تولید عملا کارخانه ها و صنایع با مشکلات بسیاری در تولید مواجه باشند به‌دنبال آن شرکتهای بیمه‌ای با کاهش پرتفوی روبرو خواهند بود چرا که صنعتی که فعالیتی ندارد عملا نیازی به خرید بیمه نامه حس نمی‌کند.
منبع: چابک‌آنلاین

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت های بیمه مدیریت ریسک صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروزی تیم فوتسال در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  تیم فوتسال شرکت گاز استان در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت، با نتیجه ۲ بر یک مهمان خود تیم پتروشیمی تبریز را شکست داد.   این مسابقه امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه در‌ سالن دانشگاه پیام نور ارومیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • پیروزی تیم فوتسال در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت
  • یزد؛ میزبان غول‌های صنعت نساجی